Curs WordPress

Curs practic, pentru începători
Durata: 12 ore în 4 zile
Preț: 550 lei (plata prin transfer bancar)
Pentru înscrieri și informații suplimentare vă rugăm să ne contactați.

Ce este WordPress?

WordPress este o platformă cu ajutorul căreia pot fi realizate site-uri web de orice dimensiune: site-uri de prezentare, magazine online sau bloguri.

WordPress este pe locul 1 în lume în topul celor mai folosite platforme de realizare site-uri. Aproximativ 19,5 milioane de site-uri sunt realizate cu WordPress, adică 33% din tot Internetul. WordPress se remarcă și prin simplitatea interfeței de administrare, securitate sporită și o comunitate puternică.

Pentru a crea un site de calitate este nevoie de un instrument web eficient. WordPress este un astfel de instrument, este o platformă ce poate fi folosită la crearea site-urilor complexe, cu aspect profesional.

Curs WordPress

Cursul WordPress este un curs complet de inițiere în utilizarea WordPress pentru realizarea site-urilor web. Cursul este recomandat tuturor persoanelor care nu au experiență în realizarea unui site web și vor să învețe rapid, 100% practic cum să realizeze un site cu WordPress fără elemente de programare web.

Pe parcursul cursului sunt prezentate în detaliu elementele interfeței de administrare WordPress, dar și întregul proces privind instalarea, configurarea platformei, realizarea structurii site-ului, instalarea temelor și introducerea conținutului site-ului.

Programa curs
beneficii curs WordPress
Investiția în învățarea WordPress înseamnă investiție pentru viitor!
Ce beneficii dobândiți prin participarea la cursul WordPress?

Mediul online se dezvoltă cu o viteză amețitoare. Majoritatea domeniilor de activitate se mută ușor, dar sigur spre mediul online. Realizarea de site-uri folosind cele mai noi tehnologii web contribuie la dezvoltarea online-ului. WordPress excelează la acest capitol, este mereu în pas cu noile tehnologii din domeniu.

WordPress este o platformă foarte populară ce va avea un viitor strălucit. Faptul de a învăța acum WordPress reprezintă o bună alegere pentru viitor. Orice afacere are nevoie de un site de prezentare pentru a trece la nivelul următor. WordPress este instrumentul potrivit pentru realizarea site-urilor de prezentare. În plus, pe piața muncii din Uniunea Europeană există cerere continuă pentru dezvoltatori WordPress.

Cursul WordPress  simplifică la maxim procesul învățării utilizării WordPress. Pentru a ajunge la un nivel avansat este nevoie, evident, și de mult exercițiu. Însă, după dobândirea înțelegerii funcționării platformei, realizarea site-urilor web cu WordPress va fi o activitate simplă și plăcută.

Înscriere curs
Pentru înscrieri ne puteți contacta la numărul: 0354.147 346 sau prin e-mail: office@globalwebs.roContact